Шукаєте посуд для кухні або закладу громадського харчування? Інтернет-магазин
i-Posud надає широкий вибір стильного і якісного кухонного начиння і столових приладів. Відмінний каталог магазину пропонує все необхідне як для домогосподарок так і
для ресторанів, кафе, піцерій і суші барів. Крім найширшого вибору брендового посуду в пошуковику магазину можна знайти різноманітність побутової техніки. Для ознайомлення з каталогом, цінами, акційними пропозиціями, способами замовлення і доставки, пройдіть по посиланню -
набор эмалированных кастрюль украина
У 2020 році найпопулярніше в світі японське блюдо суші (в оригінальному звучанні сусі) відзначатиме двохсотлітній ювілей.
Сучасне покоління сприймає суші і ресторани японської кухні як щось природне і звичайне, як мобільний телефон або інтернет. Але якщо уважно простежити за просуванням цієї страви на світовому ринку, то виявиться, що суші завоювало його всього лише 30 років тому. Мало того, глобалізація помітно вплинула на зовнішній вигляд суші, на рецептуру і приготування, а в деяких моментах стали з'являтися перехрещення суші з національними кухнями різних народів. Нічого дивного тут немає, адже суші це не тільки їжа, а ще й пошук, творчість, і навіть мистецтво.
Майстерність і професіоналізм японських кухарів залежить не тільки від дотримання традиційних правил приготування та свіжості ігредіендов, а ще від індивідуальності і фантазії. Уявіть собі, що навчання кухаря сушиста становить п'ять років, а раніше це тривало десять, не дивно, що професійний кухар заробляє як досвідчений програміст. Справжній сушист володіє як природними навичками кухаря, так і талантом художника.
Багато видів ролів в розрізі виглядають як картинки або профілі речей, осіб людей, контурів предметів, і будь-яке незручне поводження з рисом або начинкою, може привести до спотворення малюнка, а це може позначитися на репутації закладу, зачепивши істетичний настрій гурмана.
За давньою японською традицією, кухар-сушист повинен бути чоловіком. Самі японці пояснюють це тим, що температура жіночого тіла вище чоловічого, і ця різниця температур істотно впливає на смак суші.
Нагадаємо, що рецепти приготування суші не є консервативними та схильні до впливів моди. Наприклад, останнім писком суші-моди, стало додавання в рецепт штучно виведені флуоресцентної породи риб GloFish, що в свою чергу зробило блюдо таким, що світиться в темряві. Так само особливу популярність завоювали роли "темакі" - конусоподібні суші з норі, які їдять відразу ж після готування, тому що через специфіку їх створення вони протягом короткого часу втрачають початкову форму.
Наступний сценарій